Zaposlitev pri Radiu Študent

Zavod Radio Študent razpisuje avdicije za prosta delovna mesta v službi za napovedovanje, tonsko-tehnični službi, službi za informatiko in avdio-vizualni sekciji, ki deluje pod imenom RTV Študent.

Rok za prijavo je 14. 3., vse informacije o prijavi pa se nahajajo na spletni strani avdicij Radia Študent: https://radiostudent.si/avdicija2021

Zavod Radio Študent že vrsto let usposablja radijske delavce, ki so kot strokovni in izkušeni kadri prepoznani tudi v širšem medijskem prostoru na različnih radijskih in televizijskih postajah ter na področju avdio-vizualne produkcije. Bodočim izvedbenim silam ponujamo kvalitetno izobraževanje na področju radijskega govora, tonske tehnike, video produkcije in računalništva ter možnost sodelovanja in povezovanja z novinarji in novinarkami, s katerimi soustvarjajo 17 ur programa dnevno. Izobraževanje je zasnovano na metodi neformalnega učenja, ki mlade spodbuja k družbeno angažiranemu in socialno odgovornemu delovanju, jih usposablja za samostojno in suvereno ustvarjanje programa ter vzgaja za sprejemanje drugačnosti in kritično podajanje vsebin v eter.

Več informacij o posamezni izvedbeni službi in o sami prijavi na avdicijo lahko najdete na Facebook dogodku in v posnetku, do katerih lahko pridete prek spodnjih povezav.

– Povezava do video predstavitve izvedbenih služb: https://youtu.be/-i1JF7y7GOM
– Povezava do FB dogodka: https://fb.me/e/17iZKkku4

Vse zainteresirani vabljeni, da postanete del skupnosti z 52-letno tradicijo. Radio Študent je najstarejši nenehno delujoči študentski in skupnostni radio v Evropi. Je tudi ena največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilno-družbena in kulturno-izobraževalna organizacija, ki bo z vašo pomočjo taka tudi ostala.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja