Vegafest, največji festival veganstva in trajnostnega načina življenja

Vljudno vabljeni na Vegafestu, največjem slovenskem festivalu veganstva in trajnostnega načina življenja, ki letos poteka že osmo leto!

Festival bo potekal na Pogačarjevem trgu v Ljubljani v soboto, 22. avgusta 2020, obvezna destinacija za vse, ki vam je pomembno sožitje z živalmi in naravo.

Zaradi epidemije in z njo povezanimi omejitvami smo letošnji Vegafest preoblikovali v vegansko tržnico, na kateri boste lahko pokazali podporo veganskim ponudnikom ter jim tako pomagali prebroditi težke čase, sebe pa razveselili s kosilcem, kakšno novo dobroto ali kar celotno vrečko le-teh. Na tržnici se bodo predstavila podjetja z vegansko ponudbo, restavracije, ki vas bodo razvajale z veganskimi okusi, spoznali boste različna društva za pomoč živalim ter lokalne ekološke kmetije. Zanimivosti vsekakor ne bo manjkalo!

Namen Vegafesta je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in pomagati pri vzpostavljanju pozitivnega odnosa do živali, okolja in samega sebe. Želimo si boljšega sveta, odgovorne in ozaveščene družbe!

Na veganski tržnici boste lahko našli:
– BOGATO PONUDBO VEGANSKIH JEDI.
– EKOLOŠKE IN DOMAČE IZDELKI.
– VEGANSKO KOZMETIKO.
– VEGANSKE TORTICE IN SLAŠČICE.
– FERMENTIRANA VEGANSKA ŽIVILA.
– RAZSTAVO “KAJ VEGANI SPLOH JEDO”.

Za vse informacije in najavo obiska pišite na info@vegafest.si.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja