Vabilo na spletne mladinske forume pred 5. ministrsko konferenco vseevropskega programa za promet, zdravje in okolje programa THE PEP (WHO & UNECE)

Če te zanima problematika trajnostne mobilnosti in podnebnih sprememb v povezavi z zdravjem, te vabimo, da se pridužiš aktivnostim na treh prihajajočih mladinskih forumih. Predlogi vseh mladih iz Evrope bodo predstavljeni v obliki listine na ministrski konferenci, na kateri bo sprejeta “Dunajska deklaracija”.

17. in 18. maja 2021 bo 5. ministrska konferenca vseevropskega programa za promet, zdravje in okolje: THE PEP (WHO & UNECE).

Osnovni namen konference je spodbuditi različne aktivnosti na temo sprememb v smeri nove, čiste, varne, zdrave in vključujoče mobilnosti. Ob koncu konference, ki jo bo gostila sosednja Avstrija, bo sprejeta “Dunajska deklaracija”.

Evropska mladina je vabljena k udeležbi v treh spletnih mladinskih forumih, ki bodo organizirani 13., 20. in 28. aprila 2021. Rezultati dialoga med mladimi bodo pripravljeni v obliki listine, ki bo predstavljena na sami konferenci.

Povezava preko katere se lahko prijaviš (če si star/a med 16 in 30 let) na dogodke:

https://www.klimaaktiv.at/mobilitaet/mobilitaetsmanagem/jugend/who_PEP.html

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja