VABILO NA DRUGO REGIJSKO POSVETOVANJE ZA PRIPRAVO RESOLUCIJE O NACIONALNEM PROGRAMU ZA MLADINO

Letošnje leto je evropsko leto mladih! Evropska komisija je leto 2022 posvetila vam mladim in tako postavila v ospredje pomen mladih in s tem tudi ponudila priložnost, da se sliši vaš glas.

Bi sooblikoval_a prihodnost mladih v Sloveniji? Ali  bi sodeloval_a pri pripravi glavnega dokumenta za mlade v Sloveniji – Resolucije o Nacionalnem programu za mladino? Si želiš, da bi bil tvoj glas slišan in bi prispeval spremembam v družbi?

Vabimo te na drugo regijsko posvetovanje za pripravo resolucije o Nacionalnem programu za mladino (NPM), ki bo potekalo v četrtek, 7. aprila 2022 ob 9. uriv Brežicahv Brežiškem mladinskem centru, Gubčeva 10a, 8250 Brežice.

Zakaj? Temeljni cilj Resolucije o Nacionalnem programu za mladino (NPM) je zagotoviti medsektorsko usklajen pristop do problemov, s katerimi se soočajo mladi. Gre za krovni dokument, v katerem so zajete glavne problematike mladih ter javno-politični ukrepi kot rešitve izzivov mladih.

Rok za prijavo na posvetovanje je 5. april 2022 na spletnem obrazcu.

Vljudno vabljeni!

Več informacij na https://www.mreza-mama.si/vabilo-na-drugo-regijsko-posvetovanje-za-pripravo-resolucije-o-nacionalnem-programu-za-mladino/

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja