Usposabljanje za nove trenerje na področju mladinskega dela

Star_a med 17 in 24 let (prednostna starostna skupina, sprejmemo pa tudi kakšnega starejšega udeleženca_ko), te zanima delo trenerja_ke v mladinskem sektorju, si pripravljen_a investirati nekaj svojega časa in ti izražanje v angleškem jeziku ne predstavlja težav?

Društvo Humanitas – Center za globalno učenje v sodelovanju z European Peer Training Organisation (EPTO) vabi v svoj krog mlade, ki bi se želeli usposobiti kot trenerji_ke na področju mladinskega dela in globalnega učenja ter delovati na nacionalnem in evropskem nivoju.
Če si tudi ti želiš delovati kot trener_ka v mladinskem delu z uradnim certifikatom evropske organizacije in kar je najlepše – bil_a tudi plačan_a za delo, potem te vabimo, da se nam pridružiš na mednarodnem usposabljanju.
Usposabljanje bo v obdobju enega leta potekalo v 3. stopnjah po postopku certificiranja organizacije EPTO, ki poleg udeležbe na treningih predvideva tudi delo oz. prakso udeležencev_k v vmesnih obdobjih med posameznimi treningi.
Usposabljanje bomo izvedli v okviru evropskega projekta PeerAct, ki je namenjen promoviranju temeljnih vrednot pravične družbe – nediskriminacije, solidarnosti in enakopravnosti, še posebej med mladimi. Ker se zavedamo, da so najmočnejši promotorji_ke teh vrednot med mladimi ravno mladi, iščemo nove trenerje in trenerke, ki se bodo skupaj z nami podali na to pot.

Prijave zbiramo do 5.6.2021, ko bomo vse prijavljene tudi obvestili o izboru.
Potem nikar ne odlašaj in izpolni spletno prijavnico.
Usposabljanje je brezplačno, vsi stroški (potni stroški, nastanitev, prehrana) so kriti v okviru projekta PeerAct. Treningi se bodo odvijali v skladu z vsemi varnostnimi ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom.
V kolikor potrebuješ več informacij, smo ti na voljo na e-naslovu: viktorija@humanitas.si.

Vir: Društvo Humanitas

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja