Srečanje literarnih ustvarjalcev

V jesenskih mesecih vas zopet vabimo k sodelovanju na območnem srečanjem literarnih ustvarjalcev Vrtim(o) se v krogu besed 2021. Srečanje bo izobraževalno-prireditvenega značaja in je namenjeno vsem ljubiteljskih literatom v Občini Krško in Občini Kostanjevica na Krki tako mladim ustvarjalcem (15+) kot tudi starejšim avtorjem.

V četrtek, 14. oktobra 2021, se bomo ob 16.30 uri zbrali na tri urni delavnici v prostorih Mencingerjeve hiše v Krškem na literarni delavnici. Z mentorico in strokovno spremljevalko letošnjega srečanja Stanko HRASTELJ boste spregovorili o letošnji temi ODNOSI.

Ponovno se bomo srečali v ponedeljek, 22. novembra 2021, ob 16.30 na katerem bomo prispela dela
prebrali, komentirali in pilili.
Literarna dela, naj avtorji pošljejo najpozneje do ponedeljka, 8. novembra 2021, na naš e-naslov:oi.krsko@jskd.si ali po pošti na naslov JSKD, Območna izpostava Krško, Valvasorjevo nabrežje 4,
8270 Krško s pripisom za Srečanje literarnih ustvarjalcev.

Na razpisu lahko avtorji sodelujejo s pesniškimi deli (do 10 pesmi), proznimi, dramskimi in esejističnimi deli (največ 3 dela do 10 strani), ki še niso bila predstavljena na območnih srečanjih. Vsak udeleženec lahko sodeluje z več prispevki (največ tremi). Vsak prispevek mora biti označen s šifro, takšne bomo poslali strokovni spremljevalki, ki bo vsa prispela dela pregledala. Poslanih prispevkov ne vračamo.

Prijavite se preko E-prijavnice na spodnji povezavi:
https://forms.gle/uF13nzYHPrU5aii5A

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja