Spletni dogodek o informiranju in komuniciranju v mladinskem sektorju Slovenije

Spletni dogodek o informiranju in komuniciranju v mladinskem sektorju Slovenije, ki ga Mreža MaMa organizira skupaj z Uradom RS za mladino, NA MOVIT ter Mladinskim svetom Slovenije bo potekal na platformi ZOOM v ponedeljek, 22. marca 2021, med 9.00 in 12.00 uro.

 Na posvetu bodo:

  • Predstavili komuniciranje in informiranje kot področji, ki ponujata številne izzive in priložnosti, dostop do kakovostnih informacij pa kot vse pomembnejši del pri pridobivanju znanj in veščin.
  • Pregledali, kako pridobljene informacije analizirati, uporabiti in posredovati ciljni javnosti preko portalov in družbenih omrežij.
  • Izpostavili, da informiranje mladih postaja vse pomembnejši del mladinskih politik, tudi zaradi vedno večjega zanimanja za elektronske komunikacije in rabe portalov in družbenih omrežij v mladinskem sektorju.
  • Poglobili pristop v odnosu do zapisovanja in beleženja o dogodkih iz mladinskega sektorja Slovenije in hkrati konkurirali v medijskem prizorišču z ostalimi portali.

Posvet je namenjen vsem, ki se ukvarjajo s področji informiranja in komuniciranja, pa tudi vsi tisti, ki jih to področje zanima.

Prijave sprejemajo preko povezave: https://cutt.ly/IlgFis9 do 15. marca 2021. Zoom povezavo boste prejeli naknadno ob potrditvi prijave.

Celotno vabilo na posvet si lahko preberete tukaj.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja