Izpolni anketo in pridobi 5€ popusta

Raziskovalci Oddelka za raziskovanje množičnih komunikacij na Univerzi v Leuvnu (Belgija) in Fakultete za družbene vede na Univerzi v Ljubljani te želimo povabiti k sodelovanju v raziskovalnem projektu, ki ga financira Evropski raziskovalni svet.

Gre za uvodno študijo v obsežno raziskavo med mladostniki, ki poteka v Sloveniji, Belgiji in Franciji. Cilj raziskave je razumeti, kako se mladostniki ob uporabi družbenih omrežij in drugih medijev soočate z ideali v (družbenih) medijskih vsebinah, ki prikazujejo “popolna” življenja uporabnikov medijev. Raziskali bomo, ali obstaja povezava med takšnimi (družbenimi) medijskimi vsebinami in počutjem mladostnikov ter njihovim načinom razmišljanja o sebi. Namen tega projekta je med drugim prispevati k izvajanju preventivnih in izobraževalnih kampanj, ki bi naslovile vsebine z negativnimi učinki na mladostnike.

Do vprašalnika dostopaš na naslednji povezavi: https://tiny.one/MIMICpilot2

Če si mlajši od 16 let, pa morajo tvoji starši predhodno izpolniti informirano soglasje preko te povezave: https://tinyurl.com/mimicSLOpilot

V zahvalo za vložen napor bomo sodelujoče mladostnike nagradili z darilnim bonom spletne trgovine Mimovrste v vrednosti 5 EUR. Sodelujočim mladostnikom in mladinski organizaciji bomo posredovali tudi poročilo z glavnimi ugotovitvami študije.

Več o raziskavi: https://www.projectmimic.eu/sl/

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja