Razpis za mlade – oblikovanje grafične podobe Mladinskega centra Brežice

Natečaj za oblikovanje dodatnih komunikacijskih materialov v skladu z aktualno celostno grafično podobo Mladinskega centra Brežice.

ZPTM Brežice, enota Mladinski center Brežice razpisuje natečaj za oblikovanje dodatnih komunikacijskih materialov v skladu z aktualno celostno grafično podobo Mladinskega centra Brežice. Izbrana podoba materialov bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnosti in dosego ciljne skupine aktivnih mladih udeležencev.Zavod za podjetništvo, turizem in mladino vabi zainteresirane mlade k prijavi na razpis za oblikovanje komunikacijskih materialov.

Cilj razpisa je oblikovati dodatne komunikacijske materiale z uporabo že obstoječega logotipa Mladinskega centra Brežice za komunikacijske in promocijske namene ter spodbuditi mlade k udeležbi ustvarjanja in sodelovanje. Material naj bo inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen in proaktiven, s katerim bomo gradili prepoznavnost centra med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

– Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1000,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja komunikacijskih materialov v skladu z aktualno CGP Mladinskega centra Brežice.
– Rok za oddajo ponudbe je 23. 2. 2021.
– Rezultati razpisa bodo javno objavljeni na spletni strani naročnika.

Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 24. 2. 2021.

Celotni razpis dokument dobite na tej povezavi Besedilo razpisa
Logotip Mladinskega centra Brežice dobite na tej povezavi LOGOTIP MC BREŽICE

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja