Razpis za bivanje v Študentski hiši Srce

Zavod študentska svetovalnica pomaga študentom in mladim na njihovi študijski poti ter razreševati njihova pravno-socialna vprašanja. Na spletni so objavili razpis za Subvencionirano bivanje v Študentski hiši SRCE.

Na razpis se lahko prijavijo prosilci, ki izpolnjujejo splošne pogoje, in sicer:

  • imajo status študenta na visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju;
  • so prvo leto brez statusa študenta in so hkrati še vedno vpisani na visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (»pavzirajo«) ter niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje v evidenco brezposelnih oseb.

Razpis za je objavljen tukaj in bo odprt do zapolnitve prostih mest. Prosilci se na razpis za namestitev v Študentski hiši SRCE prijavite z oddajo izpolnjene vloge in zahtevane dokumentacije. Več informacije v zvezi s prijavo ter postopkom lahko dobite na naslovu tilen@svetovalnica.com ali po telefonu na tel. št. 01/438 02 51.

Na pozivu so zagotovljena 4 prosta mesta v Študentski hiši SRCE.

Študentska hiša SRCE se nahaja na Kersnikovi 4 v Ljubljani in ponuja namestitev enajstim študentom ali študentkam. Namenjena je tistim študentkam ali študentom, ki so se zaradi različnih okoliščin znašli v socialni stiski.

Študenti in študentke so nastanjeni v prenovljenih, svetlih in prostornih dvoposteljnih sobah, opremljenih z dvema posteljama, pisalnima mizama in omarama. Delijo si kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico.

Študentje so oproščeni plačila najemnine, plačati morajo le stroške bivanja, in sicer 50€ na mesec. Posamezen študent ali študentka lahko v Študentski hiši SRCE preživi en študijski semester, in se v tem času v miru posveti študiju, osebnostnemu razvoju ter reševanju socialne stiske. Osnovni namen je pomagati študentom in študentkam v stiski, in sicer tako, da se jim preko brezplačnega  bivanja v Študentski hiši SRCE omogoči lažje reševanje njihove trenutne socialne stiske.

Vir in foto: Zavod študentska svetovalnica
Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja