Poziv za udeležbo na PIFcampu 2019_DITOksikacija

Kdaj: 4. – 10. 8. 2019

Vodilo 5. edicije PIFcampa kljub pomenljivem naslovu ostaja skupinsko soustvarjanje projektov na presečišču naredi-sam novomedijskih praks in kreativne uporabe sodobnih tehnologij s fokusom na aktivnem soustvarjanju projektov in prosti distribucije znanja, idej in izkušenj.

Za ohranitev tradicije pa je potrebna tudi zdrava mera samorefleksije, in tako se PIFcamp letos loteva prevpraševanja ustaljenih miselnih okvirjev znotraj DIY, DITO in DIWO umetniško-tehnološke skupnosti, ki jo naslavlja.

Skozi produkcijo multidisciplinarnih projektov se bo enotedensko dogajanje v Soči usmerilo v praktičen razmislek o posameznikovem odnosu do potrošnih materialov in tehnologij, s katerimi ustvarja, in skupinskih poskusov v polju povezovanja tradicionalnih in sodobnih pristopov, veščin in interesov znotraj novomedijske umetnosti.

S kančkom samorefleksije tako PIFcamp vstopa v peto leto delovanja in udeležence poziva k razmisleku o njihovi lastni vlogi za ohranjanje enakovredne, trajne, opolnomočene in ozaveščene tehnološke družbe ter ustvarjanja boljšega jutri. Ponovi vajo tudi ti!

Prijave sprejemajo na peti PIFcamp: DITOksikacija so odprte!

Več informacij o letošnjih pogojih, ceni in prijavnico samo najdete tukaj. S prijavo do 16. aprila si zagotovite cenejšo pristopnino!

Dogodek najdete tukaj.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja