Popotniški snep: Potovanje v času korone

Dragi popotniki, vabimo vas, da se nam v četrtek, 13. maja pridružite na že 3. oddaji našega poučnega Popotniškega snepa, kjer bomo debatirali o Potovanju v času korone. Gosta, ki bosta preko svojih potovalnih izkušenj in doživetij predstavila svoje poglede na turistično dejavnost v tem času, sta prostovoljca in novinarja Popotniškega združenja Slovenije, Simona in Jure Čuček. Poznana sta tudi kot blogerja sLOVEnians travel. Če vas zanima več o tej temi in če bi sami radi potovali že zdaj, se nam pridružite ob 21. uri.

Potovanje v času korone je že tretja oddaja popotniške serije, imenovane Popotniški snep, skozi katero vam vsaki drugi teden predstavljamo prednosti mladinskega in trajnostnega turizma. Prav tako v vsaki oddaji gostimo različne goste, ki nam preko svojih bogatih izkušenj in življenjskih dogodivščin obarvajo večer v popotniške barve. Glavni namen je spodbudit mlade in jim pokazat, da so za njih potovanja na dosegu roke bolj kot kadar koli prej. Potovanja niso samo zabava in užitek, ampak so tudi najbolj pristen način učenja ter pridobivanja izkušenj in kompetenc za vsakdanje življenje.

V živo se lahko oddaji pridružite vsak drugi četrtek ob 21. uri na Facebook strani Popotniškega združenja Slovenije, v Facebook skupini Poceni potuj in se izobražuj ter na Facebook strani Mladi Maribor.

S takšnimi dogodki pri Popotniškem združenju Slovenije želimo promovirati predvsem mir skozi potovanja, mednarodna izobraževanja in mladinski turizem. Verjamemo, da to vodi k večjemu (medkulturnemu) razumevanju in posledično mirnejšemu ter varnejšemu svetu tudi za mlajše generacije, zato vas pozivamo, da nas podprete s svojim obiskom. Za vas bosta poskrbela moderator oddaje Tilen Nipič in tehnični vodja Kristjan Kostrevc.

Dogodek poteka v sodelovanju z MKC Maribor/Mladi Maribor in ga financira Evropska komisija. Vsebina dogodka odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija in Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih dogodek vsebuje.

Veselimo se vaše družbe in lepo vabljeni!

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja