Podjetniški inkubator Krško

Z namenom vzpodbujanja mreženja znanja, nadgradnjo kompetenc in vzpodbujanjem internacionalizacije ter co-workinga se vzpostavlja Podjetniški inkubator Krško. Prispeval bo k hitrejšemu ustanavljanju in razvoju obstoječih podjetij, nudil podporo gospodarstvu v obliki skupne promocije, trženja, izobraževanj in usposabljanj, vplival na boljšo prepoznavnost in kadrovsko situacijo, spodbujal razvoj visokotehnoloških start-up podjetij, povezoval univerzitetno znanje, gospodarske prakse in ponujal prenos znanja v prakso.

V Podjetniškem inkubatorju Krško, bodo svoj prostor našla mala in srednja podjetja, start-upi, podjetja, ki želijo povečati dodano vrednost, izboljšati konkurenčnost in se internacionalizirati, ciljna skupina so tudi brezposelni in iskalci prve zaposlitve, osebe, ki iščejo lastno karierno pot in si prizadevajo za samostojno reševanje socialne problematike.

Ciljna skupina:

  • Mlada star-up podjetja in podjetniški podjemi oz. potencialni podjetniki do dveh let od ustanovitve
  • MSP v vseh fazah razvoja, ki bodo delovala v opremljenem inkubatorju do dveh let od ustanovitve

Vključitev:

Za vključitev je potrebno oddati izpolnjeno vlogo za vstop v predinkubacijsko ali inkubacijsko fazo. Vlogo pregleda in oceni strokovna komisija, ki kandidata sprejme ali zavrne.
Postopek za vključitev v Podjetniški inkubator Krško je natančno opredeljen v Pravilniku o postopku sprejema v Podjetniški inkubator Krško.

Cena:

Članstvo v Podjetniškem inkubatorju Krško je prvo leto brezplačno!

 

 

Vir: CPT Krško

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja