OD IDEJE DO DELAVNICE

Spoštovani.

Društvo Sozvok organiziramo brezplačno delavnico Od ideje do realizacije, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite v soboto, 9. 10. in v nedeljo, 10. 10. .

Zaradi razmer, bo delavnica potekala preko zooma predvidoma od 10.00 do 12.00 ure.

Delavnico bo vodil raziskovalec, humanist in publicist dr. fizike Stanko Blatnik.

Kdo je gospod dr. fizike Stanko Blatnik ?

Gospod Stanko Blatnik ima pestro življenjsko pot. Prvo je delal na univerzi v Tuzli, kjer je predaval fiziko, računalništvo, avtomatiko in statistiko in bil dekan Tehnološke fakultete in prorektor univerze. Potem je bil član Poslovodnega odbora podjetja Gorenje Procesna oprema zadolžen za razvoj in tehnologijo, vodja razvojne skupine pri Inova IR d.o.o. Ustanovitelj je IPAK inštituta za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij, ki ga je vodil do leta 2015. Sedaj je aktivni upokojenec. OD leta 2000 do 2004 je predaval  na West Valley Collegu v Silicijevi dolini. Napisal je več člankov z različnih področij, koavtor je knjig s področja računalništva, ki so objavljeni v ZDA, Italiji in na Kitajskem. Izvedel je veliko različnih delavnic, vodil mednarodne projekte in ima 17 patentov.

Kdo smo ?

DRUŠTVO SOZVOK je prostovoljno združenje ljudi, ki nam  je skupno ustvarjalno in kulturno izražanje na področju družbenega življenja v obliki kreativnega, alternativnega, avantgardnega in svobodnega delovanja in srečevanja. Smo društvo v katerem povezujemo in združujemo ljudi različnih generacij in so aktivni na področju kulturno-interesnih dejavnosti, dela z lesom, socialnega dela, vzgoje in izobraževanja, alternativne oblike zdravljenja, rekreativnega športa in ekologije. Delujemo kot prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenje fizičnih oseb s ciljem pospešiti in obogatiti prej omenjene dejavnosti, razvijati, vzpodbujati, organizirati, izdajati, usklajevati in zadovoljevati kulturne in interesne potrebe svojih članov in ostale populacije.

Prijavite se na elektronsko pošto: drustvosozvok@gmail.com.

Za vse dodatne informacije me lahko pokličete na mobilno številko; 041 444 358.

 

 

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja