Naj mentor/ica

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaj, ki v nevladnih prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom, (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom), prepoznava kakovostno delo na področju mentorstva.

Naziv Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2020.
Posebno priznanje za življenjsko delo pa mentorju oz. mentorici za kontinuirano in kakovostno delo v daljšem časovnem obdobju.

Za nazive se lahko potegujejo kandidati, ki v organizacijah skrbijo ali so skrbeli za prostovoljstvo. Izbirali bodo med mentorji, ki so s svojim delom odlično vplivali na prostovoljce, uporabnike in lokalno skupnost. Upoštevali pa bodo tudi število prostovoljcev, ter število opravljenih prostovoljskih del vseh prostovoljcev, za katere je skrbel mentor.

Pogoji za sodelovanje kot tudi merila za izbor so zapisana v razpisu.

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo prispele do 10. marca 2021 na poštni naslov:

Slovenska filantropija
Cesta Dolomitskega odreda 11
1000 Ljubljana
s pripisom Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

ali elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev

Povezava do priloge in izjave prostovoljca/ke in kandidata/ke: https://www.prostovoljstvo.org/natecaj/naj-mentorica-prostovoljcev-2020 

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja