MEDNARODNO USPOSABLJANJE NA TEMO KREATIVNIH METOD IN FILMSKE VZGOJE ZA KREPITEV DIALOGA – NA POLJSKEM

Ste mladinski delavec oz. mladinska delavka, ki se pri svojem delu soočate s krepitvijo dialoga in z ustvarjanjem varnega prostora za večjo vključenost in enakopravnost na področju dela z mladimi? Želite pridobiti nova znanja in kreativne metode dela za ustvarjanje varnih prostorov, kjer se bodo počutili vsi dobrodošli?

Imamo priložnost za vas! Konec junija 2022 bomo 5 osebam omogočili udeležbo na tridnevnem mednarodnem usposabljanju, ki bo na Poljskem.

V okviru usposabljanja vas bo ekipa strokovnjakov popeljala na tridnevno doživetje Festivala izjemnih filmov in srečanj, ki bo v Sandomierzu na Poljskem. Namen študijskega obiska festivala je spodbuditi razmislek, kako je mogoče likovno in filmsko vzgojo uporabiti v namen izobraževanja in pri mladinskem delu.

Usposabljanje organiziramo v sklopu projekta Creative Space for Dialogue, z njim pa želimo okrepiti veščine mladinskih delavcev kako uporabiti ustvarjalne prostore za spodbujanje inkluzije in trajnostnega dialoga.

Usposabljanja se bo udeležilo skupaj 20 udeleženk_cev iz Finske, Srbije, Slovenije in Poljske.

KDAJ?
Od 29. junija do 3. julija 2022

KJE?
Sandomierz, Poljska

ROK ZA PRIJAVO?
Prijavite se lahko do četrtka, 16. junija 2022

 

Več informacij https://www.pina.si/mednarodno-usposabljanje-na-temo-kreativnih-metod-in-filmske-vzgoje-za-krepitev-dialoga-na-poljskem/

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja