Koncert ob evropskem dnevu boja proti trgovanju z ljudmi

Društvo Ključ v okviru projekta Prava zveza organizira brezplačen koncert ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi. V mreži Prava zveza sodelujejo še: Društvo za nenasilno komunikacijo, Društvo SOS telefon, TOM telefon, Legebitra, Mladi zmaji in Iz principa.

Nastopajoči:

  • LUCKA KUHNA iz Waldorfske šole Ljubljana. To je kuhna, ki se ne boji spreminjati receptov in iz preprostih sestavin skuha odlično jed. Na odru se jim bo pridružilo tudi dvajsetčlansko presenečenje. Lucka kuhna postreže vsem, ki imajo radi ostro začinjeno glasbo na električen način.
  • ICE ON FIRE mlada novomeška skupina, ki igra mešanico punkrocka, hardrocka, pussycora in melodike metala. Izvajajo avtorsko glasbo, kar dokazuje tudi izid prvega albuma marca 2018 z naslovom “Dobro V Slabem”. Njihovi koncerti so nabiti z energijo in so zelo glasni.
  • SAUSAGES, ljubljanska rock’n’roll zasedba, ki je v več kot dveh desetletjih in pol neprekinjenega delovanja postala prepoznavna po energičnih nastopih v živo, večinoma z avtorskimi skladbami. Na repertoarju so tudi svetovne klasike kot poklon glasbenemu žanru, ki ga igrajo.

Brezplačne vstopnice rezervirajte na info@drustvo-kljuc.si do 17. 10. 2018.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja