Film & glasbeno ustvarjanje

Zavod POPsi v Krškem je glasbena šola za vse generacije. Ponujajo zasebne lekcije za inštrument po vaši izbiri. Lekcije so primerne za vse starostne razrede. Udeležite se lahko zasebnih lekcij na programih solo petja, kitare, bobnov, klavirja, bas kitare, band coachinga in vokalne skupine.

Društvo zaveznikov mehkega pristanka Krško je ustanovila skupina mladih ljudi leta 1995 kot odziv na pomanjkanje kulturnega dogajanja za mlade in splošno neobčutljivost za stisko drugih. Doslej smo uspešno izpeljali preko 200 projektov s področij mladinske kulture, sodobnih umetnosti, neformalnega izobraževanja, ekologije, sociale in humanitarnih dejavnosti. S tem smo premoščali prazen prostor med mladino in kulturo ter se ves čas trudili blažiti stiske in podpirati različne robne družbene skupine.

LIJAmedia – V okviru produkcije LIJAmedia smo aktivni na področju produkcije videa in fotografije, izobraževanj na področju filmske vzgoje, predvsem za šole, šolske učitelje, otroke in mlade ter na področju okoljevarstva in mladinskega dela.  V več kot 10 letih delovanja smo ponosni na vrsto raznolikih projektov, ki smo jih povsem samostojno zasnovali in izpeljali predvsem na področju izobraževanja in mladine, pa tudi na številne uspešne produkcije in zadovoljne naročnike. Sodelujemo z različnimi lokalnimi in regionalnimi organizacijami, šolami, občinami, mladinskimi centri, društvi, kulturnimi ustanovami, podjetji in posamezniki, dejavni smo tudi mednarodno. Prizadevamo si za nenehno nadgradnjo naših projektov, aktivnosti in učinkov v družbenem okolju.

Glasbene šole

Temeljne dejavnosti glasbenih šol so podajanje znanja mlajšim generacijam, krepitev kulturnega vedenja, glasbenega doživljanja in izražanja v komornih skupinah, ansamblih, orkestrih, pevskih zborih ali na solo nastopih.

Delo opravljajo usposobljeni učitelji in drugi zaposleni, ki skrbijo za kvaliteten učni proces, vzdržujejo visok standard poklicne etike in skrbijo za glasbeno šolstvo kot javno dobro.

 

 

 

 

 

  • Seznam vseh glasbenih šol v Sloveniji s podrobnimi kontaktnimi informaciji:

https://paka3.mss.edus.si/registriweb/Seznam1.aspx?Seznam=2030

Povezane objave