FabBox – potujoči laboratorij ponuja brezplačne izdelovalne delavnice za NVO

Bi radi zavihali rokave, nekaj ustvarili in zdramili zaspano ustvarjalnost? Povabite FabBox, žepno izvedbo izdelovalnega laboratorija, v svojo organizacijo! Zasnovali so 18 različnih ustvarjalnic, primernih za ekipe do 8 oseb, ki vas pod mentorskim vodstvom naučijo nekaj novega.

Do aprila 2019 bodo 20 neprofitnim organizacijam omogočili brezplačno delavnico FabBox.

Delavnice trajajo povprečno tri ure in so primerne za najrazličnejše skupine: tako za mlajše udeležence vaših aktivnosti kot za tehnično podkovane odrasle, ki bodo zastavljene izzive spretno nadgradili. Skupaj vam lahko pomagajo obogatiti vaš program, razveseliti vašo interno ekipo in izdelati uporabne izdelke, kot so roboti, zvočila, interaktivni svetlobni predmeti in, na primer, senčne lutke. Vi poskrbite le za prostor in koordinatorja, vse ostalo pa prepustite njim.

Oglejte si seznam delavnic, pohitite s prijavo in se preizkusite v izdelovalnih tehnologijah!

Prijave sprejemajo do zapolnitve njihovih zmogljivosti. Vsaka organizacija si lahko izbere eno ustvarjalnico in še dodatno za rezervo. V prijavni obrazec, ki ga najdete pod vsako posamezno delavnico, vpišite podatke vaše organizacije in tri datume obiska, ki vam najbolj ustrezajo.

Seznam delavnic najdete tukaj.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja