Delavnica: Instagram in Facebook

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajamo različne izobraževalne vsebine. Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačnem in zelo aktualnem spletnem dogodku

v četrtek, 21. aprila 2022, s pričetkom ob 12. uri

Družabni omrežji Instagram in Facebook sta med najpomembnejšimi kanali digitalnega marketinga. Spoznali boste primere uspešnih objav, različne formate objav, vrste objav in pomen hashtagov, A/B testiranja in delovanje remarketinga. Osredotočili se bomo na ustvarjanje uspešne vsebine na teh dveh družabnih omrežjih in spoznali načine za povečanje dosega objav. Podrobneje bomo pogledali Facebook in Instagram orodja za ustvarjanje vsebin, oglaševanje in prodajo. Naučili se boste ustvariti oglaševalsko kampanjo, spremljati in brati statistične podatke (insights). Poleg usmeritev in napotkov pri pripravi tekstov boste spoznali tudi orodje Canva za pripravo grafik.

Cilj delavnice je, da udeleženci spoznajo osnovne in napredne načine ustvarjanja in oglaševanja vsebin na družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Po delavnici bodo lahko samostojno pripravljali vsebine, zasnovali digitalne marketinške kampanje in jih uspešno izpeljali. Delavnica je namenjena podjetnikom, start-upom, skrbnikom profilov na družabnih omrežjih in vsem, ki bi se želeli naučiti ustvarjanja vsebin z velikim dosegom (organskim in promocijo). Za lažjo izvedbo delavnice je zaželeno, da imajo udeleženci pri sebi računalnike za delo.

Več informacij nahttps://cptkrsko.si/dogodek/delavnica-instagram-in-facebook/

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja