Boštjan Gorenc Pižama in Sašo Stare + koncert Big band Krško

Stand-up komedija in koncert bosta v nedeljo, 23. avgusta 2020 ob 18h v Šumici pri Mladinskem centru Krško.

ŠTEVILO OBISKOVALCEV JE OMEJENO NA 100! Prosimo vas za prehodno rezervacijo kart z izpolnitvijo slednjega obrazca.

Odpoved rezervacije sporoči na nejc.jordan@mc-krsko.si in tako omogoči sedišče nekomu, ki bi tudi rad prišel.

——————————————————————————
OB 18.00: Stand-up.
NADALJUJEMO z nastopom krškega Big Banda do 23.45.
——————————————————————————

BOŠTJAN GORENC- PIŽAMA
S stand-up komedijo se je začel ukvarjati v skupini Komikaze, nakar je samostojno pot nadaljeval s predstavo 50 odtenkov njive. Doživela je 79 ponovitev, posnetek pa se je kot prva slovenska stand-up specialka predvajal na Planet TV. S Perico Jerkovićem in Gašperjem Bergantom je ustvaril komedijo Brade, ki so jo odigrali več kot stokrat. Njegove šale se ukvarjajo z absurdnostjo sodobnega življenja in so polne besednih iger.

SAŠO STARE
Sašo Stare je improvizator, komik in načeloma dober človek … razen v prometu! Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 50 letnika. Videli ste ga lahko v oddajah “Skečoholiki”, “Stendap predstavlja”, “Zvezde Plešejo”, “Slovenija ima talent” in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

BIG BAND KRŠKO
Zlasti zaradi zadnjih 25 let neprekinjenega delovanja in strokovnega vodenja se Big band Krško danes uvršča v vrh slovenskih glasbenih ustvarjalcev. Vrhunec je orkester dosegel leta 2013 z nastopom na prestižnem Montreux Jazz Festivalu. Glasbeniki orkestra prihajajo iz vseh posavskih pihalnih orkestrov. Repertoar orkestra je raznovrsten, od big bendovske klasike do modernega jazza in pop skladb. Predano, disciplinirano in trdo delo vseh članov in članic orkestra je oplemeniteno s pozitivnimi osebnimi pristopi, medsebojno sinergijo ter kreativnostjo, ki iskri, žlahti in napaja neprekinjen glasbeni tok Big banda Krško. Big band Krško bo ob 20-letnici MC Krško nastopil s programom, zbranim iz zadnjih 20 let delovanja društva, ko je orkester večinoma vadil v prostorih današnjega MC.

Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja