AJMERcheck

[aktivno poletje s KPŠ] 𝗔𝗝𝗠𝗘𝗥𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸 ✔️
Klub posavskih študentov se je odločil, da za svoje člane pripravi prav poseben izziv – ✔️𝗣𝗼𝘀𝗮𝘃𝘀𝗸𝗶 𝗯𝘂𝗰𝗸𝗲𝘁 𝗹𝗶𝘀𝘁 𝗮𝗹𝗶 𝗔𝗝𝗠𝗘𝗥𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸✔️. Ajmer kot bucket in check, ker so kljukice vse kar tu šteje. Izziv daje Posavcem priložnost, da pobliže spoznate domače kraje, izkusite njegove dobrote in hkrati osvojite kakšno izmed mamljivih nagrad.😍
✔️Seznam sestavlja 𝟭𝟮 𝗯𝗼𝗹𝗷 𝗮𝗹𝗶 𝗺𝗮𝗻𝗷 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗶𝗵 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷 𝗽𝗼 𝗰𝗲𝗹𝗼𝘁𝗻𝗲𝗺 𝗣𝗼𝘀𝗮𝘃𝗷𝘂, naloga tekmovalcev pa je sledeča – 𝗼𝗯𝗶𝘀̌𝗰̌𝗶𝘁𝗲 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲, 𝘀𝗲 𝘁𝗮𝗺 𝗳𝗼𝘁𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗿𝗮𝗷𝘁𝗲, 𝘀𝗹𝗶𝗸𝗼 𝗼𝗯𝗷𝗮𝘃𝗶𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝘀𝘃𝗼𝗷 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺 𝗮𝗹𝗶 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗶𝗻 𝗻𝗮𝘀 𝗼𝗯𝘃𝗲𝘇𝗻𝗼 𝗼𝘇𝗻𝗮𝗰̌𝗶𝘁𝗲 (@𝗸𝗽𝘀𝗿𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝗮).
✔️Ko obiščeš vse lokacije, mi pa imamo to zabeleženo, opraviš izziv.
Da bo ta izziv še boljši in občutek dosežka še slajši, smo stopili v stik tudi z nekaj 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗽𝗼𝗻𝘂𝗱𝗻𝗶𝗸𝗶, pri katerih boste lahko kot vmesno pobudo izkoristili njihove ugodnosti. 🍸🍨
𝗡𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷𝘀̌𝗲 𝗶𝗻 𝗻𝗮𝗷𝗵𝗶𝘁𝗿𝗲𝗷𝘀̌𝗲 𝗰̌𝗮𝗸𝗮𝗷𝗼 𝗼𝗱𝗹𝗶𝗰̌𝗻𝗲 𝗻𝗮𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲, za katere se splača potruditi.
🏆 Nagrade 🏆:
𝟰𝘅 𝗯𝘂𝗻𝗴𝗲𝗲 𝗷𝘂𝗺𝗽𝗶𝗻𝗴
𝟲𝘅 𝗽𝗼𝗵𝗼𝗱𝗻𝗶𝘀̌𝗸𝗶 𝗿𝘂𝘇𝗮𝗸
𝘃𝘀𝗶 𝘀𝗼𝗱𝗲𝗹𝘂𝗷𝗼𝗰̌𝗶 𝗽𝗿𝗲𝗷𝗺𝗲𝗷𝗼 𝘀̌𝗽𝗼𝗿𝘁𝗻𝗼 𝗺𝗮𝗷𝗶𝗰𝗼
✔️Čas za obkljukat vse kraje s seznama je 𝗼𝗱 𝟭. 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗮 𝗱𝗼 𝘃𝗸𝗹𝗷𝘂𝗰̌𝗻𝗼 𝟯𝟭. 𝗮𝘃𝗴𝘂𝘀𝘁𝗮 2021. Vabljeni vsi, ki si želite popestriti proste dni, izvedeti kaj več o domačih krajih ali preprosto uživati v izletu.
✔️K tekmovanju lahko pristopite s 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗼 𝗽𝗿𝗲𝗸𝗼 𝗼𝗯𝗿𝗮𝘇𝗰𝗮:
✔️S prijavo prejmete natančna navodila za ustvarjanje fotografij, s tem pa boste prejeli tudi kupončke, ki jih boste lahko tekom tekmovanja koristili na izbranih lokacijah.
Naj bo poletje čim bolj aktivno, zabavno in usmerjeno v spoznavanje Posavja! ☀️
Deli

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja